Een schone leefomgeving

Is een gezonde leefomgeving

Welkom!

Wij van Planetcleaners Hygiëne Service hebben een missie. En dat is om een schone leefomgeving voor een gezonde samenleving te creeëren. Dit doen wij met een jong enthousiast team die van aanpakken weet. Onze passie voor schoonmaken spat er vanaf en zo ook onze scherpe prijzen!

Over ons

Schone ramen geven uw huis of bedrijfsruimte een verzorgde, frisse uitstraling en vooral is om een schone en gezonde omgeving te creëren . Planetcleaners is een betrouwbaar en deskundig schoonmaakbedrijf met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van glasbewassing, schoonmaken en diverse andere reinigingswerkzaamheden. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres voor brandschone ramen.

Planetcleaners wast al jarenlang de ramen van uiteenlopende bedrijven en een grote groep particulieren in verschillende delen van de regio Nijmegen en Antwerpen. Daarbij gaat het om zeer diverse panden: groot, klein, hoog, laag, met veel of juist weinig ramen. Ook als het glas zich op grote hoogte bevindt of om andere redenen moeilijk toegankelijk is, maken de medewerkers van Planetcleaners het probleemloos blinkend schoon.

Onze werknemers beschikken over de juiste expertise, hebben ruime ervaring en zijn uitgerust met professionele materialen en schoonmaakmiddelen voor het onderhoud van alle soorten ramen.

Impressies